Szybkie linki

Ścieżka nawigacyjna

Nawigacja:

Informacje

ilość odwiedzin obecnej strony: 44207
ostatnia aktualizacja obecnej strony:
2019-06-29 15:43
ostatnia aktualizacja w BIP:
2019-07-31 16:09

Treść strony

KLAUZULA INFORMACYJNA

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i ust. 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku 
z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. informuję, iż:

1. Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Gminne Centrum Informacji w Mszczonowie, ul. Żyrardowska 4, 96-320 Mszczonów, telefon kontaktowy +48 46 857 30 71

2. W sprawach z zakresu ochrony danych osobowych mogą Państwo kontaktować się z Inspektorem Ochrony Danych pod adresem e-mail: inspektor@cbi24.pl.

3. Państwa dane osobowe będą przetwarzane w celu realizacji celów statutowych Gminnego Centrum Informacji, jak również w celu realizacji praw oraz obowiązków wynikających z przepisów prawa (art. 6 ust. 1 lit. c RODO) oraz Uchwały powołującej Gminne Centrum Informacji

4. Państwa dane osobowe będą przetwarzane przez okres niezbędny do realizacji ww. celu z uwzględnieniem okresów przechowywania określonych w przepisach odrębnych, w tym przepisów archiwalnych.

5. Państwa dane nie będą przetwarzane w sposób automatyzowany, w tym nie będą podlegać profilowaniu.

6. Państwa dane osobowych nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy (obejmujący Unię Europejską, Norwegię, Liechtenstein i Islandię).

7. Odbiorcami Pani/Pana danych będą podmioty, które na podstawie zawartych umów przetwarzają dane osobowe w imieniu Administratora. W związku z przetwarzaniem Państwa danych osobowych, przysługują Państwu następujące prawa:

- prawo dostępu do swoich danych oraz otrzymania ich kopii;

- prawo do sprostowania (poprawiania) swoich danych osobowych;

- prawo do ograniczenia przetwarzania danych osobowych;

- prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych 
(ul. Stawki 2, 00-193 Warszawa), w sytuacji, gdy uzna Pani/Pan, że przetwarzanie danych osobowych narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych (RODO).

8. Podanie przez Państwa danych osobowych jest obowiązkowe. Nieprzekazanie danych skutkować będzie brakiem realizacji celu, o którym mowa w punkcie 2.

9. Państwa dane mogą zostać przekazane podmiotom zewnętrznym na podstawie zawartej umowy powierzenia przetwarzania danych osobowych, a także podmiotom lub organom uprawnionym na podstawie przepisów prawa.

  • opublikował: Dagmara Bednarek
    data publikacji: 2018-06-11 14:45
  • zmodyfikował: Dagmara Bednarek
    ostatnia modyfikacja: 2019-06-29 15:43

Zawiadomienie o wyznaczeniu Inspektora Ochrony Danych (IOD)

Informujemy, że Inspektorem Ochrony Danych (IOD)  w Gminnym Centrum Informacji jest:

Łukasz Kalinowski

lukasz.kalinowski@cbi24.pl

  • opublikował: Dagmara Bednarek
    data publikacji: 2018-07-05 12:28
  • zmodyfikował: Dagmara Bednarek
    ostatnia modyfikacja: 2018-11-15 12:26

Opis strony

Gminne Centrum Informacji w Mszczonowie

NAZWA JEDNOSTKI: Gminne Centrum Informacji
RODZAJ: Jednostka Organizacyjna Gminy Mszczonów
LOKALIZACJA: woj. mazowieckie, pow. żyrardowski
KOD: 96-320
MIEJSCOWOŚĆ: Mszczonów, ul. Żyrardowska 4
KONTAKT: tel.+48 46 857 30 71 tel./fax. +48 46 857-11-99
e-mail: e-mail: gci@mszczonow.pl
strona http://www.gci.mszczonow.pl

Ważne strony

Sonda internetowa

Jak oceniacie Państwo nasz nowy serwis Biuletynu Informacyjnego?
oddane głosy: 6

Kalendarium

«październik 2019»
P W Ś C P S N
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

Najbliższe wydarzenia:

Brak wydarzeń w wybranym okresie

Newsletter

Intranet

Intranet

Adres

Gminne Centrum Informacji

Mszczonów, ul. Żyrardowska 4

NIP: 838-17-24-382 / REGON: 015454063
Numer konta: 48 9291 0001 0043 3879 2000 0010

Kontakt

Dane kontaktowe

tel. +48 46 857 30 71
fax. +48 46 857 11 99

e-mail: gci@mszczonow.pl

Godziny

Godziny pracy

pon., wt., czw. - 8:00-16:00
śr. - 8:00-17:00
pt. - 8:00-15:00

Stopka strony

w górę
Ułatwienia dostępu        Przeczytaj oświadczenie o dostępności
zamknij
Rozmiar czcionki
Wersja o wysokim poziomie kontrastu
Przełącz się na widok strony o wysokim kontraście.
Powrót do domyślnej wersji strony zawsze po wybraniu linku "Graficzna wersja strony" znajdującego się w górnej części witryny.